A-E dagen i morgon

TJA FOLKET ")

haha, ehm i morgon ska vi åka t rudan och köra bränboll och sen när jag kommer hem ska jag vara med Mirette kebabrulle ! Haha, men eeeehm juste jag Mirette, Mirettes lillesyrra Melissa och hennes komips Lenza (stav) badade idag. feeettt sköööönt asso driver inte lovar, men det tog ett tag innan jag doppa mig men iallafall vi va där då vi ser en kille som går runt och letar järn eller något sen vi frågar va han gör han bah på engelska asso bah, pratar ni franska, vi bah, neä, han bah, spanka? jag bah, lite. sen jag bah hola och sen vi frågade vad vi hette och hur vi mådde osv, skit skysst asso.. men aja ehm i morgon är den dära dagen sen torsdag= Lediga ! sen fredag ska jag vara med Jessica då vi är lediga också och sen ska hon slagga hos mig naaaaaajs ! och sen taggar vi t grönan på lördag och sen på söndag skulle jag typ t grönan igen eller jag minns inte men något vet jag haha ! blooondie. men aaah har inget mer att säga .. ? vi hörs väl någon gång x)


FINA TJEJER , älskar dig bästavän !


tack Dogge du e bäst !

hejsan !

Dålig update men jag har inte orkat så nu vet ni de, men iallafall Dogge var ju fett bäst och gäst blogga !
men nu har jag precis börjat sminka mig så måste fortsätta men checka in varje inlägg ni får av mig nya
bilder från kryssningen men Jessica bästvän ! DOGGE, FORTSÄTT BLOGGA SÅ MYCKET DU VILL OCH SÄG
T ALE ATT HON OXÅ FÅR DET OM HON VILL ! ;D hej då

DUYGU HÄR!

Shulelelleleleluuu dääär! ;) Waaaazzzuuuup? , själv sitter man & snackar med Tutku på skype & chattar med lilla dvärgen Sofia :) Iaf visst har hon en fin & skit bra blogg? JA fiifään! Men iaf vet egentligen nte vad jag ska skriva om , har nte gjort nått spec idag typ bara tråkiga skola. Menmen juste ni som undrar vart min & Ales blogg tog vägen såååå gick den bort! Men det är faktist skönt. Man slipper blogga. Men ändå så saknar man det. Har läst Sofias blogg sen typ jag vet nte vaaaaaaaaaad. Ni vet man vill ju hålla koll på vart denhär dvärgen håller hus ^^  Tycker den är fett bra faktist! Vet nte vf ja ens gästbloggar.. x) Men jaja säger bara ni borde fortsätta läsa denhär bloggen! ;) Ska tjatta på att Sofia ska blogga mer , spec om kändisskvaller :)



//Duygu =)

nu börjar man bli sådär dålig igen ?

hej hej

förlåt för så dålig uppdatering men jag orkar verkligen inte blogga så mycket när jag kommer hem på kvällarna,
igår bloggade jag ju inte ens ?! skit dåligt asso. hehe kanske inte så bra på att blogga men man har ju vissa som inte bryr sig utan bara vill kolla ;p men aja idag fyller min syrra år så vi ska fira henne och Jesper kommer typ kanske.. kuligt kuligt. men aja ska väl göra ngt nu herrå !


en skit gammal bild på mig ;oo

SHIET

TJAAAAA IGEN !

SKA FAKTISKT TILL GRÖNAN IDAG MED LINNEA JOHANNA OCH JOHANNA ! FEEEEEETTTT ROLIIIT !
men jag och johanna ska vara lite innan ska väl t centrum när som helst och möta, sen taggar vi t
linnea och fixar lite sen grööööönan !!! men aja nu kommer charlie min syrras pojkvän hejdå !

@datasalen igen

hejsan alla söta !

sitter i datasalen, älskar våran läraere jag frågade vad vi som var klara skulle göra hon bah gör vad ni vill bara inget dumt.. fett bra vah?! jesper kunde inte komma idag så jag ska typ t grönan om de går måste ha busskort drf ska jag snacka med mami först ! men iallafall, jag har int så roligt nu, halil har hittat min blogg, men aja eeehm jag vene vad jag ska berätta, men aja nu ska jag göra något på fb hej då !

SAGA OM 5

heeej !

jag ska upp till saga om 5 minuter .. ehm sen ska vi ju såklart gå t skolan men aja måste gå nu ska knyta skor och skit x) hhahah herrå !


I miss u Jessica !

Messar med finaste Jesper !

Hej folket ! ;p

Sitter och gör inget. I morgon ska jag vara med Emma för att Jesper inte kunde komma, han kommer på lördag och är med och firar min syrra. Roligt roligt ! ;d Men orkar inte blogga mera idag, vi hörs i morgon ! hejdå


OHA, gaammlaste bilden asso !

Datasalen

Tjaaa!

Sittter i datasalen och jag är klar med mitt arbete så jag fick göra vad jag ville på datan, nu ska jag kolla min fb men ni har iallafall fått lite update, idag blir det Saga och Mirette. Hörs senare :)

HAHA

Hugo <3 <3 <3 om Hahah, började blogga för några dagar sen igår va statestiken 29 x):
eyy ja hade typ 74 andra dagen <3 :D x)

Svar:  vad cool du är x))

klar fixad ..

Juste, måste bara berätta en sak som min älskling skrev igår på mess..
Jag skrev, du kommer göra slut när du ser mig utan smink, det skulle vem som helst göra..
Han skrev, jag älskar dig för den du är inte för hur du ser ut ..
FETT SÖT, huh! Men nu har jag fixat klart mig går upp till Saga om typ 10 minuter :] Men aja
kanske sitter lite vid hennes data då och lägger ut bild mn bara kanske hejdå  ;p


*`bildbrist*

Hahah, började blogga för några dagar sen igår va statestiken 29 x)

God morgon !

TOOOOOOOORSDAAAAAAAAG !!! I MORGON ÄR DET FREEEEEEEDAAAAAAAAAG !!! FEEEETTTTT KUUUUULL!!!
haha, eller iaf skönt att de snart är helg ! i morgon, pojkvän lördag kanske pojkvän söndag grönan med saga sötnos och om jessica hittar någon ska hon med !  och idag, då blire kanske studio med saga och mirette om inte ska jag vara med Mirette och Saga :d aja ska börja fixa mig nu tja då ! x))

OMG EMMA JAG ÄLSKAR DIG

jag vet inte vart jag ska börja ? du betyder grooovt mycket för mig du förstår mig so ingen annan du läser rakt igenom mig du lyssnar på mig och du hjälper mig, jag e så stolt över dig och jag älskar dig och vi har underbara innen spenat och de vet du jag kommer aldrig glömma dig för vi ska ha kontakten hela livet för såååå mycket älskar jag dig och lova miga att aldrig glömma mig baby du är så enormt fin och vacker , du står för den du är och får mig att känna mig stark jag ville bara säga det här : tack för att du e du och att du finns för mig jag äslkar dig <3<3


Allt de här skrev emma till mig på fb älskar dig ! ♥

Älska mig för den jag är, annars blir det bara besvär

Hej igen,

rubriken har inget med inlägget att göra. hehe men iallafall har ju jättekul, eller inte .. haha sitter bara vid datan har ju inget skit att göra när man är klar med att städa och allt. i morgon ska jag vara ännu duktigare och gå ut med soporna ;p haha, vad duktig flicka asso. nooot, men något kan man ju göra eller ? jag och saga fixade faktiskt mina naglar idag skit snygga noot, eller asso bara vanliga lösnaglar bara för att jag inte ska skämmas för mina fula fingrar x) haha har fett fula men det är bara kroppsdelar.. haha driver men orkar inte bry mig, fick lust med lösnaglar har inte haft det på läääänge, men aja.. ehm som vanligt är fb mitt liv så är såklart inne, ahahhaha men vad ska jag göra då ? har absolut inget att göra, skit i. hahaha men ska typ messa Mirette kebabrulle snart ;]
hahaha, aaaaddddddddaaaa, Sofia Liten Pettersson @fb ;d men nu ska man göra något typ fb och mobil och såklart mitt andra liv, muuuuuuuuusssiiiiiiiik :DDDD hörs,


Saknar dig ♥


För Jessicas skull !

Tja fan !

Japp, bloggar för Jessicas skull bara för att man är bäst, okej? Haha, driver men är inne på fb ska typ "äta" snart fast äter inte så mycke för en sak, har vart duktig idag och städat rummet saga har vart social och suttit vid datan medans , ahhahaha! Men aja, ska typ hoppa in i duschen efter, men hörs hejdå !


FAN VAD GAMMAL ;oo

Jag är världens lyckligaste !

Hejsan !

Sitter hemma hos Saga och väntar på henne medans hon äter och sen ska vi ner t centrum och jag ska köpa godis, man måste få lite godis ibland ;d Hehe, tjockis men aah.. Ehm sen efter centrum ska jag hem och städa fan vad roligt x) NOT, men på fredag kommer sötaste Jesper hem till mig juh så som det ser ut nu kan de inte se ut asso !  HAHAHAHa, BOOOOOMB de är i  mitt rum men fin ska de bli, funderar på om man ska möblera om lite också .. Hehe, men aja vi hörs. Hejdå !

25:e maj & en trött sofia

God morgon x)

Asso jag känner mig fett konstig vet inte vad jag ska skriva haha, men aah idag ska jag städa som ni vet och om 40 minuter kommer Saga och då ska vi gå till skolan. Min första lektion idag är idrott!
Men jag brukar alltid hata det men idag ska vi köra Lacross (stvning) om ni inte vet vad de är så ska jag förklara de, kolla man är så många som möjligt sen delar man upp lag, under en match får man
aldrig någonsin nudda bollen med händerna om den hanmar på marken tar man upp den med pinnen. Vilket är en låång pinne med typ som en korg uppe på, man ser mycket Lacross(stav igen) på engelska filmer. Det är en mycket fin sport för tjejer i England att spela, men för killar är det som våran ishokey.. Iallafall tillbaka till spelet, sen när ni delat upp lagen och pinnarna så börjar man att spela, kan förklara mera sen för jag har ju inte spelat match riktigt än men började nästan på en match igår men vi han inte så vi ska spela match idag, men nu måste jag börja fixa mig annars hinner jag aldrig. Hörs senare, hejdå !


Tja fan !

Sitter inne på fb nu då asso, hah men de är några som vill att jag börjar blogga igen så en småstart blir väl bra ?  Eller, men iallafall. Ehm på fredag kommer min pojkvän Jesper (Jeppe) hit och ska typ träffa mami och så. Han ska kanske slagga från lördag t söndag, najs najs. Men ja, idag har jag varit med Olivia vi har bakat kladdkaka kollat på film och pratat med Jeppe i lur, kuligt ! HAHA men det va bara kortfattat. I morgon ska jag hem städa rummet gå t träning säga en sak och sen ska jag hem igen och städa mera och sen på tosdag ska jag typ med Mirette Kebabrulle och sjunga i studio och sen på fredag vat n vad som händer, men på dagen ¨på lördag fyller min syrraår så då ska vi fira henne också, roooooligt ! Sen ska jag typ t grönan på söndag med Saga sötis. Jag har inte så mycket mer att berätta, snart är de sommarlov då ska jag bada och sola och åka t grönan osv osv. ROLIGASTE sommaren jag kommer ha asso, plus världens sötaste pojkvän. Kan det bli bättre?
Svar, neeej ! Iallafall inte för mig .. Men nu har jag nog nämnt allt, hörs senare. Hejdå


Jesper ! älskar dig ! ♥

Mac flum <3 Flows

Olivia <3 om HAHAHA DESIGNEN = SKIT:
Mac Flum jag kan fiza designen !! <333 puss Flows!


Svar: Yeah, do it, vi får vara någon dag :) <33 puss Mac flum :p <3

HAHAHA DESIGNEN = SKIT

Hejsan !

De får funka med den här designen för tillfället hittar ingen som kan gör design..
Men aja zhahahahahha, men de vara bara de herrå !

ligger i sängen

TJA FAN ! HAHAH SKOJA BARA, LIGGER OCH BLOGGAR MED MOBILEN DÄRFÖR BLIRE BARA STORA BOKSTÄVER.. IDAG HAR JAG VARIT MED EMMA VI  VAR I CENTRUM OCH TRÄFFADE PÅ LEONIE OCH MOA SEN GICK VI T TORGET FUNNY I MORGON BLIRE TRÄNING OCH TORSDAG EMMA OCH FREDAG KRYSSNING MED BÄSTAVÄN :) MEN AJA ORKAR INTE SKRIVA MERA NU HERRÅ 

FAN VAD BESVIKEN JAG ÄR PÅ MIG SJÄLV

Hejsan asso verkligen förlåt asso jävligt stort förlåt för skit update, iallafall i ffredags var jag med jessica på grönan roligt roligt vi åkte och hade skit kul , hhaha, sen på lördagen var jag med sara vi träffade zebbe och elliot på grönan och igår var jag med carro träffade då jesper som var skit söt fick hans nr så ska messa han när jag får pengar och så, hahaha ojj hoppsan vi råkade visst strula i blå tåget x) hahah men de var väl kul ? men han var skit söt asso skit snäll han var verkligen min typ as gullig! ;D men aah, i morgon ska jag vara med Emma, och onsdag vene vad och torsdag Emma och sen fredag ska jag på kryssning med Jessica & mamma och sen lördag grönan vi ska fira emilia årfors :) och sen söndag typ grönan med Julia ;p funny ! ;d Men aja ehm har inte så mycket mer att säga. funderar på om jag ska vara med på kareoken på båten .. HAhahhahahahah töntigt men kul :))
AHHAHA MEN AJA VI HÖRS , PUSS !


FREDAG DEN 13:e

SE UPP ALLA, AHAHHAHHAHAHA OTURSDAG PÅ G ! ;'p

FACEBOOK

Tjena !

HAHAHAHAH, hatar att blogga fattar inte varför jag ens göre men aja ;p
Hahhaah, men aja ehm edbokvällen var helt okej ;]] HAHHAHH visste ni
att jorden väger 5980 miljarder miljarder ton ;'p hahahahah japp jag
lyssnar faktiskt på lektionerna hahah messar aldrig *host*  HEheh, men
i morgon blire grönan kanske träffa linus först ! Men aja ska vara innne på
fb sen duscha och sen vene vad ;oo


En bild på grymt söta Linus ;] Herrå!

Edbokvällen i kväll

Hejsan !

Japp, idag kl 16.00 äre Edbokvällen alltså öppet hus i edboskolan! Alla är välkommna ;p
Hahah iallafall, idag efter skolan jag slutar kl 14.00 så ska jag och mirette gå t en studio
och så ska jag sjunga ;p PIIIINSAMT, men roligt.. Sen kl 16.00 edbokväll som sagt och
alla i vår klass som går dit får sluta en dag tidigare alltså inte på fredag sen sommar lov
utan trosdag och sen sommarlov.. Vi kommer alltså ha sommarlov en dag tidigare ;) good, huh?
HHAHAHAH MEN VI SES PUSS !

11:e maj

Godmorgon !
 
Idag ska jag vara med Mirette vad ovaligt huh? ;p Iallafall ehm i morgon ska jag och Mirette t en studio
och där ska jag sjunga förhon har fixat de åt mig fett sööööt ! Och på freedag ska jag t grönan och lördag
grönan och söndag grönan ;p haha aja herrå !

Mirette är bäääst !

Hejsan !

Dagen har varit helt otroligt rolig ;p
Hahahhaha, men iallafall.. Ehm, i morgon ska jag
vara med Mirette igen ;]] Hehehe, sen så försöker jag messa Linus men han svarar inte stööörsta
dissaren x)) Iallafall i skolan i morgon ska jag och Chamy försöka hitta musikläraren och se om
vi får sjunga på skolavslutningen,. Men de är bara för att jag byyyter ju efter sommarlovet vilket
är ganska skööönt ! Det är inte så långt kvar juh?! De är bara 5 veckor typ eller 4 :)) FETTT SKÖÖNT!
Och sen kan skogås vara skogås med sitt lilla skit snack ;p Vet att jag har varit en av dom som
snackat skit men ska sluta bara taskigt, vet själv hur dåligt jag mår när jag hör folk snacka om mig.
Men aja nu ska vi inte gå in på sånt utan nu ska vi avsluta inlägget, suger på att blogga men ändå ;p
Herrå sweeties ;))♥


tjena

Eller ska jag säga, gooood moooorgon x))

Iallafall idag ska jag vara med Mirette, en kille från järfälla säger att han ska komma men de tror inte jag på. HAHAHHAHHA men de gör Mirette så aah, ska messa henne efter skolan. Onödigt vetande men ändå ;p Men nu ska jag tagga och börja fixa mig herrå ;)) 

Hej hopp, gummi sopp

Ja, igår var jag och Mirette med Charlie, Folke & Hugo. Han skulle egentligen vara med Karro men jag vene varför han inte va med henne.. Iallafall eeh  i tisdags var jag och Mirette i östra med dom :]
Eeeh, ahahahaha igår var min mamma på fika hos Mirettes mamma, usch så pinsamt. HAhhahaah men aja de är föräldrar så deras jobb är att vara pinsamma. Men aja ehm, nu ska jag börja fixa mig.
Bloggar för Olivias skull, hoppas du är nöjd  x) HAHAHA herrå hare gött !


Fina själar finns inom oss, ni visar era på perfekt sätt !

fan vad trött

jag är skiiiiiit trött idag jag har ingen aning om varför, har typ inte sminkar mig nånting och
har typ en röd R jacka från bikbok och en vit kofta under och sen typ ett svart linne och sen
har jag mjukis. asso herregud så här trött är jag aldrig på mornar :oo de går inte i hop ..
aja men en sak till det snöar -.-' orkar verkligen inte de. bajsa ! aja herrå !

RSS 2.0